DSC_3085-min.jpg

Събития

Aquahouse Hotel & SPA предлага мултифункционална събитийна зала за провеждане на събития, конференции, тържества, бизнес срещи и семинари.

Ние ще ви осигурим професионално оборудване и нови технологии. Очаква ви изискан и елегантен декор и пряка естествена светлина. Интериорът излъчва усещане за топлина и стил, създавайки специална атмосфера на всяко събитие.

Залата може да бъде подредена в различни варианти според Вашите изисквания. Тя притежава и прилежащи зони за кафе пауза както във фоайето на хотела, така и на открито, където може да продължите деловите срещи.

А за пълното удобство на всички гости, може да разчитате на нашия екип от професионалисти, който ще се погрижи за организирането на вашето специално събитие.

Очакваме ви!

Сватбено тържество

С комбинация от модерна архитектура и комфорт, Aquahouse Hotel & SPA предлага възможност да сбъднете сватбената си мечта и да поставите началото на Вашия семеен живот.
Възползвайте се от нашия опит в планирането – професионално обслужване, съчетано с лично отношение, ще направят Вашето събитие наистина уникално!
Разгледайте сватбеното ни предложение тук..

Капацитет

Конферентни залимаксимален капацитетподредба театър
Aqua Vista Hall251251
Бална зала174

Схема

Събитиен календар