Специалист ТРЗ и личен състав

Aquahouse Hotel & SPA***** се намира в центъра на първия български морски курорт Св. Св. Константин и Елена, заобиколен от парк с борова гора, само на метри от красивия плаж. Модерната архитектура и елегантността на комплекса са вдъхновени от природата, морските вълни и пясъчните извивки. В Аквахаус Хотел и СПА продължаваме дългогодишните традиции на курорта като морска, СПА и кулинарна дестинация.

Aquahouse Holel & SPA търси да назначи отговорна и мотивирана личност на длъжност Специалист ТРЗ и личен състав!

Вашите основни задължения включват: 1. Прием на необходимите документи и подготовка на трудовите договори, измененията към тях и заповедите за прекратяването им; 2. Изготвяне и изпращане в НАП на уведомления съгласно наредба №5 /чл.62 ал.4 от КТ/ за новопостъпили, преназначени и освободени работници и служители; 3. Изготвяне на длъжностни характеристики; 4. Изготвяне на заплатите на работниците и служителите и подаване на декларации в необходимите срокове в НАП; 5. Подготвяне в необходимите срокове на платежните нареждания за осигуровките върху заплатите; 6. Изготвяне на удостоверения и служебни бележки по изплатените трудови възнаграждения и хонорари ; 7. Организиране на отчитането на личния състав, съставянето и ползването на справки за настоящата и минала трудова дейност; 8. Съхраняване и попълване на трудовите книжки и водене на установената документация на кадрите; 9. Подготовка на документите за пенсиониране и представянето им пред органите на НОИ; 10. Водене на отчет за отпуските за временна неработоспособност и попълване на необходимите данни в болничните листове; 11. Съставяне на статистически отчети за заетите лица и работната заплата;

Нашите основни изисквания са:

  1. Висше икономическо образование;
  2. Компютърна грамотност;
  3. Опит на подобна длъжност поне 3г;
  4. Отлични организационни и комуникативни умения;
  5. Познаване на специализиран софтуер Терес ще се счита за предимство.

Ние Ви предлагаме:

  1. Постоянна работа в динамична среда;
  2. Конкурентно възнаграждение;
  3. Осигурен транспорт;
  4. Отлични условия за работа.

Ако се идентифицирате с нашите изисквания, можете да кандидатствате за позицията, като изпратите актуална автобиография.

Всички кандидатури ще бъдат разгледани при пълна конфиденциалност, според ЗЗЛД.

Само одобрените по документи кандидати ще бъдат поканени на събеседване.

КАНДИДАТСТВАЙТЕ ТУК >>